Russell Hobbs 17936

73 %

Popis produktu

Parametry produktu

Barva
černá
Hmotnost
2 kg
Příkon
700 W
Tvar sendvičů
trojúhelníkové

Recenze

    Parametry produktu

    Barva
    černá
    Hmotnost
    2 kg
    Příkon
    700 W
    Tvar sendvičů
    trojúhelníkové

    Popis produktu

    Sendvičovač Russell Hobbs 17936-56 Cook@Home

    Během chvilinky v něm připravíte dva chutné a křupavé sendviče - ideální pro snídaňové menu nebo rychlou večeři. Pro výrobu tohoto modelu byla zvolena nerezová ocel a pečící plochy mají nepřilnavý povrch, který se mimořádně snadno čistí. Samozřejmě nechybí ani kontrolky zapnutí a připravenosti k pečení. Důležitý bezpečnostní prvek tvoří uzamykací spona. 

    Klíčové vlastnosti

    • Kartáčovaná nerez ocel a černé detaily
    • Pro přípravu dvou sendvičů
    • Nepřilnavé plochy pro snadné čištění
    • Kontrolky zapnutí a připravenosti
    • Držadla s uzamykací sponou
    • Prostor pro skladování kabelu
    • Možnost skladovat ve vertikální poloze pro úsporu prostoru

    Technická specifikace Sendvičovač Russell Hobbs 17936-56 Cook@Home

    Příkon: 700 W

    Indikace provozu

    Indikace správné teploty

    Tvar sendviče - čtverec

    Počet sendvičů - 2

    Barva nerez ocel / černá

    • Hmotnost: 1,38 kg
    • Rozměry: 248 x 104 x 228 mm

       

    Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

    Hodnocení produktu

    1zákazník doporučuje produkt
    1zákazník nedoporučuje produkt
    73 %
    průměr z 4 hodnocení
    5
    2 ×
    4
    1 ×
    3
    0 ×
    2
    0 ×
    1
    1 ×
    • Nedoporučuje produkt

      20 %
      • nepřilnavý povrch není nepřilnavým - připeče se vše
      • po prvním použití i za použití vhodného plastového náčiní se poškrábal

      pocestuje do popelnice

    • Doporučuje produkt

      70 %
      • pokud se k němu člověk chová slušně, mohl by vydržet
      • ucházející (i když ne zrovna oslepující) desigmn
      • po zaregistrování záruka prodloužebna na tři roky místo stadardních dvou
      • zelené světlo je k ničemu, poblikává jak chce. ideálně by mělo ukazovat stav předehřátí
      • teflon se malinko odloupl při druhém pečení, jen jsem o něj zavadil pomazánkovým nožem s kulatou špičkou
      • konstrukce spíš průměrná, nečekám zázraky
      • přístroj lze skladovat na stojato, ale hůře se za něj smotává přívodní šňůr

      Závěr: i když to prodejce a výrobci neradi slyší, 99 % toustovačů je na jedno brdo a liší se jen názvem, barvou a cenovkou. Spodek, vršek, držadlo, topná tělesa, dvě světýlka, více či míně rozvrzaný kloub a časem praskající spona víka. Tam nic nevymyslíš. Rozdíl je pouze v tom, že toustovač za 300 Kč se rozpadne do roka, za 600 Kč do dvou let a za 900 Kč do tří let. Tak nebo tak, je to cca 300 Kč na rok. Tenhle má záruku 3 tři roky a to je možná jediný důvod, proč bych si ho koupil někdy znovu.

    {"Oblíbené kategorie":[["Instalatérské potřeby","https://instalaterske-potreby.heureka.cz/"],["Schůdky k bazénům","https://schudky-k-bazenum.heureka.cz/"],["Peany a vyprošťovače","https://peany-a-vyprostovace.heureka.cz/"],["Tužidla na vlasy","https://tuzidla-vlasy.heureka.cz/"],["Podvodní skútry","https://podvodni-skutry.heureka.cz/"],["Krémové rozjasňovače","https://rozjasnovace.heureka.cz/f:34423:43823428/"],["Komerční panely s provozem 24/7","https://komercni-panely.heureka.cz/f:37737:53148538/"],["Keramické nože","https://kuchynske-noze.heureka.cz/f:4550:390794/"],["Sady doplňků s odpadkovým košem","https://sady-koupelnovych-doplnku.heureka.cz/f:37651:1/"],["Sluneční brýle Wayfarer","https://slunecni-bryle.heureka.cz/f:11272:457282/"]],"Vybrané značky":[["Sendvičovače Braun","https://sendvicovace.heureka.cz/f:4959:41993927/"],["Sendvičovače Cecotec","https://sendvicovace.heureka.cz/f:4959:41421816/"],["Sendvičovače Kamille","https://sendvicovace.heureka.cz/f:4959:54834861/"],["Sendvičovače Vivax","https://sendvicovace.heureka.cz/f:4959:40626969/"],["Sendvičovače Severin","https://sendvicovace.heureka.cz/f:4959:257609/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat čističku a zvlhčovač vzduchu?","https://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-cisticku-vzduchu-a-zvlhcovac/"],["Jak vybrat karty na poker?","https://karty-poker.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-karty-na-poker/"],["Jak vybrat přívěsek?","https://privesky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-privesek/"]],"Vybrané produkty":[["Grizly Grizlíci se stévií XXL 250 g","https://bonbony.heureka.cz/grizly-grizlici-se-stevii-xxl-250-g/"],["Victor Thermobag Basic","https://badmintonove-doplnky.heureka.cz/victor-thermobag-basic/"],["Jansen Display Klaprám A5, ostrý roh","https://plakatove-ramy.heureka.cz/jansen-display-klapram-a5-ostry-roh/"],["PLAYTIVE Magnetická stavebnice (svítí ve tmě)","https://ostatni-stavebnice.heureka.cz/playtive-magneticka-stavebnice-sviti-ve-tme_2/"],["Set překážek HKM pro HOBBY HORSING Žlutá","https://hobby-horsing.heureka.cz/set-prekazek-hkm-pro-hobby-horsing-zluta/"],["Blumfeldt Amalfi Noble Gray, šedé,, sluneční clona","https://zahradni-lehatka.heureka.cz/blumfeldt-amalfi-noble-gray-sede-slunecni-clona/"],["Anita Extreme control 5527 černá","https://sportovni-podprsenky.heureka.cz/anita-extreme-control-5527-cerna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}