Poradna Sendvičovače


Autor: George | Vloženo: 19.01.2011 000 17:50 | Témata: Poradna Sendvičovače

George

George

Viklající konstrukce a náhradní desky

Dobrý den,
dnes mi dorazil tento výrobek domů a chtěl bych se zeptat, zda je normální, že se celá konstrukce sendvičovače tak nějak podivně viklá. Při otevírání se celý zadní "kloub" viklá směrem nahoru a dolů a i při zavřeném stavu nevypadá konstrukce moc kvalitně - mele se na všechny strany asi 0,5 až 1cm. Je to normální? Raději se ptám, aby se mi to po několika měsících nerozpadlo. Sendvičovač jsem vybíral na základě recenzí uživatelů, ale na toto očividné viklání si nikdo z nich nestěžoval.

A dále by mě zajímalo, zda náhodou nevíte, jestli jsou k dostání náhradní výměnné desky - v návodu jsou totiž kromě těch 3, které byly součástí balení, vyobrazeny i další 2 - na sendviče tvaru "mušle" a na oplatky.

Děkuji

S pozdravem

Štrobl Jiří

  • Tomáš Svoboda

    Tomáš Svoboda

    20. února 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Je pravda, že konstrukce se viklá a po nějakém čase je viklání ještě větší. Mám sendvičovač několik měsíců a zatím jsem nemusel řešit dokoupení dalších desek. Zeptal bych se někde v prodejně s výrobky Tefal.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (3)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.